Εγκαίνια παλαιού Ραδιοθαλάμου 2010

Χαιρετισμός Σεβ. Μητροπολίτου μας για την έναρξη του Ραδιοφωνικού Προγράμματος της Ι. Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας

Αγαπητοί μου,

Σας ομιλεί ο Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας Μακάριος, ο ελάχιστος Επίσκοπος της Εκκλησίας των Γορτυνίων.

Με ακούτε από την ραδιοσυχνότητα των 108 F M, την ραδιοφωνική φωνή της Εκκλησίας στην περιοχή μας.Σας είναι γνωστό ότι από την 1η Μαρτίου του έτους 2008, ακούτε αδιάκοπα στην περιοχή μας και στην προαναφερθείσα συχνότητα των 108 F M τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας, με τις πνευματικές και λίαν ωφέλιμες εκπομπές του.Για την ακρόαση αυτή χρειάστηκαν να γίνουν πολλά και να εργασθούν αρκετοί άνθρωποι, πιστά και αφοσιωμένα τέκνα της Εκκλησιάς. Δεν έχω παρά να ευχαριστήσω πολύ ως πρώτος εργάτης της Μητροπόλεώς μας, τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας και τους καλούς ανθρώπους που μας βοήθησαν στην εν λόγω προσπάθεια.

Τώρα σας γνωρίζω πως, απ΄ αυτή την γνωστή εκκλησιαστική ορθόδοξη συχνότητα 108 F M της Πειραϊκής Εκκλησίας θα ακούτε, σε ώρες και ημέρες που προσεχώς θα σας ανακοινώσουμε αναλυτικά, και ένα μικρό πρόγραμμα της τοπικής μας Εκκλησιάς, της Αγίας, Αποστολικής, Ιστορικής και Πρωτόθρονης Ι. Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας, το ορατό σημείο της Αποστολικής χάριτος των Μεγάλων Αποστόλων Παύλου και Τίτου.

Χαιρετίζουμε τις Ι. Μονές και Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, τους ανθρώπους της περιοχής μας, ντόπιους και ξένους, μεγάλους και μικρούς και ειδικά όσους βοήθησαν και βοηθούν την προσπάθειά μας, χωρίς να αναφέρω ονόματα, αφήνοντας τα στην μνημόνευση κατά την ανάβαση κατά χάρη Χριστού, στις ιερές βαθμίδες του Αγίου Θυσιαστηρίου.

Ευχαριστούμε τις Ι. Μονές και Ενορίες μας οι οποίες βοήθησαν και συνέδραμαν οικονομικά για να ακούτε τη φωνή της Εκκλησίας, όλους τους προαναφερθέντας και ευλογούμε από καρδίας και πατρικώς όλους σας.

Μοίρες 2010

Από τα εγκαίνια του Ραδιοθαλάμου του Ραδιοφωνικού Προγράμματος της Ι. Μητροπόλεώς μας, 2010