Πανήγυρη του Αγ. Σπυρίδωνος στην Ενορία Άνω Μουλίων 2007

Σεβασμιώτατε πάτερ και Δέσποτα,

Επιτρέψατέ μου να απευθύνω εν ολίγοις δυο ταπεινά λόγια εκ μέρους των ενοριτών μου ως καλωσόρισμα για την σημερινή παρουσία σας στο πανηγύρι του Αγίου Σπυρίδωνα.
Με μεγάλη συγκίνηση σας υποδεχόμεθα σε αυτήν την μικρή ενορία που πριν ολίγων μηνών μου επιστεφθήκατε διορίζοντάς με εφημέριο σε αυτήν.
Τόσο εγώ όσο και οι ενορίτες μου σας ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας που σήμερα συμπροσευχηθήκατε μαζί μας επικαλόντας την μεσιτεία του Αγίου Σπυρίδωνα, Αυτού του μεγάλου ποιμένα, θαυματουργού και πρωταγωνιστή της πρώτης Οικουμενικής Συνόδου που εξέφρασε απερίφραστα και σθεναρά το ορθόδοξο δόγμα.

Γνωρίζουμε Σεβασμιώτατε, όλοι μας ότι ο χρόνος που έχετε είναι λίγος και οι ευθύνες πολλές, ξέρουμε ότι εργάζεστε μέχρι αργά το βράδυ ώστε να μπορέσετε να δρομολογήσετε την αναδιοργάνωση της Μητροπόλεώς μας, που ας μου επιτρέψετε να πω ήταν επιθυμία κλήρου και λαού. Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται ξεκάθαρα και σας ευχαριστούμε γι̉  αυτό.
Θέλοντας λοιπόν κι εμείς να εκφράσουμε την αγάπη μας και την ικανοποίηση μας προς το Πρόσωπό Σας, δεχθείτε αυτό το μικρό δώρο που είναι μια ποιμαντορική ράβδος ευχόμενοι όπως ο Δομήτωρ της Εκκλησίας Κύριος σας χαρίζει υγείαν και δύναμιν προς συνέχισιν της αγλαοκάρπου και τετιμημένης Αρχιερατείας Σας.

Εις πολλά έτη Δέσποτα.
π. Ιωάννης Χασουράκης , Εφημέριος Άνω Μουλίων (2007)