Η Ι. Μητρόπολή μας διοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή στην Πάρο και την Τήνο, με πλοίο απευθείας από Ηράκλειο, από 7 έως 9  Μαΐου  2018.

Πρόγραμμα εκδομής

Δευτέρα, 07 Μαΐου: Μεταφορά στο λιμάνι του Ηρακλείου νωρίς το πρωί και αναχώρηση για την Πάρο στις 07.40. Άφιξη και εκδρομή με λεωφορείο στο νησί. Θα επισκεφθούμε την Ι. Μ. Χριστού Δάσους ( Μεταμορφώσεως του Σωτήρος) και την πανέμορφη Νάουσα Πάρου. Άφιξη στο ξενοδοχείο στην Παροικιά τακτοποίηση στα δωμάτια – διανυκτέρευση.

Τρίτη, 08 Μαΐου:  Το πρωί επίσκεψη στον Ιερό Παλαιοχριστιανικό Βυζαντινό Ναό της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής. Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στην Παροικιά.

Αναχώρηση για την Τήνο. Άφιξη στο νησί της Ευαγγελίστριας. Θα επισκεφτούμε την Ι. Μ. της Αγ. Πελαγίας,  Μοναστήρι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Κυρίας των Αγγέλων) στο Κεχροβούνι. Πρόκειται για μεγάλο οικοδομικό συγκρότημα, που περιλαμβάνει αρκετές μικρότερες εκκλησίες. Ο ναός ο αφιερωμένος στην Κοίμηση της Θεοτόκου έχει ξυλόγλυπτο τέμπλο εξαιρετικής τέχνης με πολύ ωραίες τοιχογραφίες και διασώζεται το κελί, που έζησε η Μοναχή Πελαγία, στο όραμα της οποίας οφείλεται η εύρεση της εικόνας της Παναγίας. Επιστροφή στην πόλη της Τήνου, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο –  διανυκτέρευση.

Τετάρτη, 09 Μαΐου: Εκκλησιασμός στο Ι. Ν. της Παναγίας. Χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στην αγορά της Τήνου. Το μεσημέρι αναχώρηση για το Ηράκλειο και άφιξη στις 21.30.

                            Τιμή Συμμετοχής : 200 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται :

  • Τα ατμοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο – Πάρος, Πάρος – Τήνος και Τήνος – Ηράκλειο και οι μεταφορές με λεωφορείο από και προς το λιμάνι.
  • Οι διανυκτερεύσεις στην Πάρο και στην  Τήνο, σε ξενοδοχεία  σε 2κλινα δωμάτια με πρωινό.
  • Οι περιηγήσεις με λεωφορεία στην Πάρο και στην Τήνο.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Συνοδός Γραφείου και ΦΠΑ

Γραφείο Γενικού Τουρισμού «Miranda Travel»

Μοίρες. Τηλ: 2892022902, Fax: 2892023401

Πλατεία Αγ.  Μηνά, Ηράκλειο. Τηλ: 2810287430/286171