Το τμήμα «κοινωνικής αλληλεγγύης» του Πολιτιστικού Κέντρου της Ι. Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας διένειμε 400 τσάντες με τρόφιμα για την ημέρα της Παναγίας

Το τμήμα «κοινωνικής αλληλεγγύης» του Πολιτιστικού Κέντρου της Ι. Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας

διένειμε 400 τσάντες με τρόφιμα για την ημέρα της Παναγίας

 

Στις 12/8/2016, το τμήμα κοινωνικής αλληλεγγύης του Πολιτιστικού Κέντρου της Ι. Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας, διένειμε 400 τσάντες, με διάφορα τρόφιμα, για την ημέρα της Παναγίας, προς ασθενέστερες οικονομικά οικογένειες Ενοριών της Ι. Μητροπόλεως.

Η προμήθεια της πλειονότητας των τροφίμων που διανεμήθηκαν, έγινε μετά από ευγενική χρηματοδότηση που προήλθε από την Ι. Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, προς όλες τις Εκκλησιαστικές Επαρχίες της Εκκλησίας Κρήτης.

Η εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία ανήκει στον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Στυλιανό, προς έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας.

Η Ι. Μητρόπολη μας εκφράζει βαθύτατες και θερμές ευχαριστίες προς τον αγαπητό Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Στυλιανό, τους συνεργάτες του και προς όλους τους ομογενείς της Αυστραλίας για την ενθύμηση και βοήθεία τους. Η Τοπική μας Εκκλησία στρέφει προσευχητικά τη σκέψη της στη μακρυνή Αυστραλία, στον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο κ. Στυλιανό, σε όλους τους κληρικούς και στο ευσεβές πλήρωμα της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.